Mange års erfaring

Stensikker nedrivning

Skal vi ringe til dig ?

Bliv ringet op af en​ ekspert og få en gratis og uforpligtende samtale.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reparation af grusvej på private og offentlige veje

Er grusvejen hen til jeres hus præget af mange og dybe huller, eller har den en uhensigtsmæssig hældning i forhold til bortledning af vand, så kontakt os hos Genbro-Trustrup. Vi tilbyder grundig reparation af grusvej på private og offentlige veje i Skanderborg, Horsens, Juelsminde og omegn.

Hos Genbro-Trustrup har vi mange års erfaring med reparation af grusveje på private og offentlige veje, hvor vi med en specialvogn sikrer et fremtidssikret kvalitetsresultat.

Vi tilbyder en totalløsning

Selvom din grusvej både har dybe huller og en forkert hældning, så kan vi med vores specialvogn tilbyde en totalløsning, hvor vi udbedrer det hele på én gang.

Vi kan med andre ord tilbyde en komplet reparation af grusvej, uanset opgavens størrelse.

Vi lægger grus ud, skraber rent og udjævner hældning på samme tid, og derfor kan vi effektivt udbedre skaderne på jeres grusvej.

Kontakt os angående reparation af grusvej

Har du nogle spørgsmål til vores arbejde med at reparere grusveje, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation af grusvej, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 86 55 00 91, eller du kan skrive til vores e-mail genbro-trustrup@genbro-trustrup.dk.

​GenBro Trustrup ApS