Mange års erfaring

Stensikker nedrivning

Skal vi ringe til dig ?

Bliv ringet op af en​ ekspert og få en gratis og uforpligtende samtale.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nedrivning hos profesionelle

Skal du have revet en bygning eller for eksempel et sommerhus ned i Østjylland, er vi det oplagte valg. 

Vi tilbyder både indvendig og udvendig nedrivning i områder omkring Horsens, Juelsminde og Skanderborg, og det er altid med fokus på vores kunders ønsker og behov. 

Dermed udfører vi alt fra nedrivning af hele bygninger eller sommerhuse til nedrivningsopgaver i forbindelse med klargøring til renovering eller nybyg.

Alt inden for nedrivning udføres

Ingen opgave er for lille eller for stor til os, og vi står altid klar til at tage en snak om din opgave, så vi sammen kan finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig. Vi udfører alt fra nedrivning af væg til udvendig nedrivning.

Vi har især mange kunder, som ønsker nedrivning af hus, og derudover tilbyder vi også nedbrydning

Både når det gælder nedbrydning og nedrivning, er det et must at have fokus på sikkerheden, og her har vi rigtig stor erfaring. 

Vi lægger vægt på, at både vores medarbejdere og omgivelserne kan føle sig trygge, når vi arbejder. Vi overholder naturligvis alle sikkerhedskrav.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 55 00 91 eller på e-mail genbro-trustrup@genbro-trustrup.dk for yderligere information eller for ​nedrivning af hus priser​.

​GenBro Trustrup ApS